Det blev den konstituerede leder af Borgerskolen, Tine Olesen, som nu også er udnævnt til at være den nye leder af tilbudet i Skolegade i Lemvig.
Hun afløser dermed Tina Dominicussen, som stoppede i foråret. Tine Olesen er fastansat som leder fra årsskiftet. Inden hun blev konstitueret som leder, har hun været souschef i fem år og sammenlagt været ansat på Borgerskolen i 13 år, så det er en erfaren medarbejder, bestyrelsen hermed satser på som leder.
– Vi er meget glade for at kunne ansætte Tine Olesen som forstander for Borgerskolen. Hun har erfaringen og kompetencerne. Hun er en bund solid vestjyde fra Thyborøn. Hvilket kan høres på sproget og mærkes på temperamentet, siger sognepræst Kim Eriksen, der er formand for bestyrelsen.
– Med Tine Olesen får Borgerskolen en god leder med de rette værdier. Som også er meget lyttende og derfor vil evne at engagere og medinddrage de ansatte i udviklingen af Borgerskolen. Alt sammen til glæde for de beboere, der med et ophold på Borgerskolen håber at få bedre styr på deres tilværelse. Folk i Lemvig vil også, når de går forbi, kunne se, at der i 2020 tages fat på en helt nødvendig vedligeholdelse af Borgerskolens bygninger, siger formanden.